Tea Treasure

  • Zorgt voor meer verkoopkracht en omzet.
  • Bevat de allerbeste kwaliteit thee, in de winkel niet verkrijgbaar, die alleen aan horeca en bedrijf wordt geleverd.
  • De theeliefhebber zet thee van losse blaadjes voor echte smaak en bepaalt zelf heel eenvoudig de doseringssterkte voor zijn of haar ‘happy moment’.
  • De unieke ‘piraatachtige’ presentatie van het aanbod in de zaak en bij de klant op de tafel geeft theebeleving een ongekende ‘boost’ !

Uitgelicht

 

 

Chai Latte Masala

New 

De roots van Chai Latte liggen in India. Het drankje heeft een basis van zwarte (Darjeeling) thee, gekookt met specerijen zoals gember, kaneel, anijs, kruidnagel, nootmuskaat en vanille. Dat is in feite de Chai. Daarbij wordt warme, opgeschuimde melk gegoten, wat het tot een Chai Latte maakt. Als finishing touch wordt een Chai Latte gezoet met honing

Chai Latte is er in misschien wel duizend recepturen. Er zijn veel Amerikaanse en Engelse en zelfs Belgische recepturen op de markt. Zij bevatten doorgaans veel conserveringsmiddelen, smaakversterkers, suikers en vet. En dat proef je.

Wij zijn voor jou opzoek gegaan naar de beste natuurlijke Chai Latte zonder conserveringsmiddelen. Zacht van smaak en bereid met de beste ingrediënten. In ons assortiment is nu nieuw een Chai Latte Masala die bij jou past!

Waarom nu Chai Latte op de kaart?
Additionele verkoper-De helft van de mensen drinkt geen koffie.
Chai Latte is een uitstekend alternatief en is nu trendy!