Klanten

Tea Treasure is inmiddels succesvol geïntroduceerd bij vele uiteenlopende horecabedrijven. Het nieuwe concept in theebeleving kan rekenen op enthousiaste reacties bij de ondernemers.  Tevreden klanten over Tea Treasure:

 

 

BYwillem

Tea Treasure is onlangs geïntroduceerd bij dit restaurant op unieke locatie aan de Rijn met sfeer en uitzicht op het water'' waar liefhebbers van gezellig en goed eten, een plek om zich thuis te voelen. 

 

Basalt aan de visafslag in den oever

Als jong en enthousiast team van restaurant Basalt staan wij voor eerlijke, verse producten en ambachtelijk bereide gerechten. Alles geserveerd met een glimlach, voor een eerlijke prijs. Een uitgebreide lunch, of gewoon een drankje met wat lekkers. misschien wel tijdens een dagje Den oever , in ons restaurant is alles mogelijk! 

Havezathe

Het unieke hotel/restaurant nabij Doetinchem is een begrip in zowel de Achterhoek en in Montferland. Havezathe Carpe Diem biedt een van de beste locaties van de hele regio. Het hotel beschikt over comfortabele kamers, een historisch restaurant en zakelijke faciliteiten. De familie Wijnands koos bewust voor Tea Treasure. “ In de koffie is heel veel en divers aanbod, nu is er eindelijk ook in thee iets nieuws met een heel leuke creatie. Onze gasten zijn zeer te spreken over deze theepresentatie.”

 

Mango's Cantina y Bar

Mango's Cantina y Bar ligt middenin het centrum van Veenendaal met een groot en zonnig terras, tegenover het theater, aan het begin van de winkelhoofdstraat en de gezellige horecastraat. Bij binnenkomst valt de warme Zuid-Amerikaanse sfeer met Cubaanse invloeden en de altijd vrolijke salsa muziek direct op en dit geeft je een gevoel alsof je even op vakantie bent. En dat gevoel wordt zeker versterkt door Tea Treasure.

“ Theedrinken met een vakantiegevoel en een knipoog van Jack Sparrow”.

Hotel Nederheide

Midden in de bossen, in het prachtige natuurgebied Stippelberg, vindt u Hotel Restaurant Nederheide. Een restaurant, hotel, grand café, strandbad en vergaderlocatie in één. Een plek waar u een goed feest viert, maar ook ongestoord van de rust en een kop thee kunt genieten.Tea Treasure zorgt voor een mooie ambiance in het Brabantse land. 

Eetcafé Enjoy

Tea Treasure bij Eetcafé Enjoy. Tea Treasure is een jong en dynamisch bedrijf evenals Enjoy.“ Wij zijn heel  blij met Tea Treasure. Onze klanten zijn telkens weer verrast door ‘de schatkist’ met maar liefst 10 theesoorten. Perfecte service, leveringen worden altijd snel en correct uitgevoerd. Kortom een prima concept , warm aanbevolen!”

 

 

Entree 1863

Doetinchem

In het monumentale ‘Tieckenhuis’ aan het begin van de Grutstraat in Doetinchem bevindt zich Entree 1863. Kom genieten in ons sfeervolle restaurant. Onze gevarieerde menukaart biedt dé ingrediënten voor een heerlijke avond tafelen met vrienden en familie. Van duurzaam vlees en dagverse vis tot seizoensgebonden groenten en perfect aansluitende wijnen.

Gasterij Oatmossche

Ouderwets genieten
Door de unieke ligging en de combinatie met het Openluchtmuseum leent Gasterij de Weemhof zich uitstekend voor het organiseren van feestelijk partijen met eindeloze mogelijkheden.

Belevenis
Het gebouw biedt van zichzelf al een nostalgisch warm gevoel, dankzij onder andere authentieke ramen in de mooie steen muren en fraaie oude gebinten die de wanden omlijsten. Met het comfort van deze tijd. Zowel binnen als buiten op het terras in het Twentse landschap met kleine authentieke boerderijtjes.

http://www.deweemhof.nl/pagina/5/Oatmossche.html

grand cafe smit

Ontdek Losser, de schatkamer van Twente, heeft een tal van verborgen schatten die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken.Een echte theemaaltijd met naast teabread, sandwiches, scones, vers fruit en taart ook diverse hartige en seizoensafhankelijke lekkernijen. We hebben upgrade ondergegaan met een losse vorm van theedrinken daarbij hebben met succes Tea Treasure geíntroduceerd.De schatkist met verborgen schatten!

Intratuin

Intratuin Bredevoort heeft een gloednieuw restaurant ! Er wordt gewerkt met verse en verantwoorde producten en de bereiding vindt veelal plaats onder je neus. De uitstraling van het restaurant is fris en eigentijds en biedt een variëteit aan zit plekken. wij hebben bewust gekozen voor een theeconcept wat meer bied als een theezakje en beleving creëert. Wat je terug kunt vinden is in ons tuincentrum!  

 

restaurant de veluwe

Lekker eten op de veluwe restaurant De Veluwe in Hoenderloo ligt centraal op de Veluwe en is de perfecte uitvalbasis voor Natuurliefhebbers. onze keuken en restaurant zijn puur en gastvrij. “ Wij zijn heel  blij met Tea Treasure. Onze klanten zijn telkens weer verrast door ‘de schatkist’ met maar liefst 10 theesoorten.