Klanten

Tea Treasure is inmiddels succesvol geïntroduceerd bij vele uiteenlopende horecabedrijven. Het nieuwe concept in theebeleving kan rekenen op enthousiaste reacties bij de ondernemers.  Tevreden klanten over Tea Treasure:

 

 

Strand Lodge Winterswijk

Tea Treasure is onlangs geïntroduceerd bij dit toprestaurant met sfeer en uitzicht op een prachtig natuurbad en gelegen in het bos.

De Strandlodge werd in 2015 en 2016 door Michelin met een ster bekroond. Een formidabele prestatie! Het restaurant staat in verbinding met een riant dakterras. Zodra het kan gaan de deuren open en worden de tafels buiten gedekt.  Naast heerlijk eten kun je in de Strandlodge ook heel leuk trouwen, feesten, vergaderen of (leren) koken in de kookstudio. Eigenaar en topchef Mike Vrijdag houdt van innovatie. “ Dan kies je ook in theebeleving voor kwaliteit en creativiteit. Tea Treasure biedt beide , is een hele leuke toevoeging en past ook naadloos in een High Tea.”

 

Brasserie R-1854 'beste brasserie van Overijssel'

Als jong en enthousiast team van Brasserie R-1854 staan wij voor eerlijke, verse producten en ambachtelijk bereide gerechten. Alles geserveerd met een glimlach, voor een eerlijke prijs. Een uitgebreide lunch, een 3-gangen diner, of gewoon een drankje met wat lekkers. Lunchen, dineren, of borrelen, misschien wel tijdens een dagje winkelen bij Roetgerink Mode en Schoenen, in ons restaurant is alles mogelijk!

Havezathe

Het unieke hotel/restaurant nabij Doetinchem is een begrip in zowel de Achterhoek en in Montferland. Havezathe Carpe Diem biedt een van de beste locaties van de hele regio. Het hotel beschikt over comfortabele kamers, een historisch restaurant en zakelijke faciliteiten. De familie Wijnands koos bewust voor Tea Treasure. “ In de koffie is heel veel en divers aanbod, nu is er eindelijk ook in thee iets nieuws met een heel leuke creatie. Onze gasten zijn zeer te spreken over deze theepresentatie.”

 

Mango's Cantina y Bar

Mango's Cantina y Bar ligt middenin het centrum van Veenendaal met een groot en zonnig terras, tegenover het theater, aan het begin van de winkelhoofdstraat en de gezellige horecastraat. Bij binnenkomst valt de warme Zuid-Amerikaanse sfeer met Cubaanse invloeden en de altijd vrolijke salsa muziek direct op en dit geeft je een gevoel alsof je even op vakantie bent. En dat gevoel wordt zeker versterkt door Tea Treasure.

“ Theedrinken met een vakantiegevoel en een knipoog van Jack Sparrow”.

Hotel Nederheide

Midden in de bossen, in het prachtige natuurgebied Stippelberg, vindt u Hotel Restaurant Nederheide. Een restaurant, hotel, grand café, strandbad en vergaderlocatie in één. Een plek waar u een goed feest viert, maar ook ongestoord van de rust en een kop thee kunt genieten.Tea Treasure zorgt voor een mooie ambiance in het Brabantse land. 

Eterij & Schenkerij 862

Prachtig scheeps-etablissement op de Rijn in Tolkamer. Eigenaar Carlo Timmermans biedt zijn gasten een heerlijke lunch, diner of de dagelijkse borrel in een unieke ambiance en met een prachtig uitzicht over het water. Tea Treasure zorgt voor verrassende reacties bij zijn gasten. “ Met name Duitsers zijn bijzonder gecharmeerd van het schatkist –concept met de sleutellepel en de losse thee. Das ist toll!”

 

Eetcafé Enjoy

Tea Treasure bij Eetcafé Enjoy. Tea Treasure is een jong en dynamisch bedrijf evenals Enjoy.“ Wij zijn heel  blij met Tea Treasure. Onze klanten zijn telkens weer verrast door ‘de schatkist’ met maar liefst 10 theesoorten. Perfecte service, leveringen worden altijd snel en correct uitgevoerd. Kortom een prima concept , warm aanbevolen!”

 

 

Sicker's Restaurant & Feinkost

Back to the roots leidt Peter Sicker met droge humor en charme van een laag Rheiners als een "one-man show" zijn eens kreiertes Bruehl concept "Sicker's'' restaurant. Ontdek grandioze genot en avontuur" Hoogwaardige producten waar Tea Treasure deel vannuit maakt"

Entree 1863

Doetinchem

In het monumentale ‘Tieckenhuis’ aan het begin van de Grutstraat in Doetinchem bevindt zich Entree 1863. Kom genieten in ons sfeervolle restaurant. Onze gevarieerde menukaart biedt dé ingrediënten voor een heerlijke avond tafelen met vrienden en familie. Van duurzaam vlees en dagverse vis tot seizoensgebonden groenten en perfect aansluitende wijnen.

Gasterij Oatmossche

Ouderwets genieten
Door de unieke ligging en de combinatie met het Openluchtmuseum leent Gasterij de Weemhof zich uitstekend voor het organiseren van feestelijk partijen met eindeloze mogelijkheden.

Belevenis
Het gebouw biedt van zichzelf al een nostalgisch warm gevoel, dankzij onder andere authentieke ramen in de mooie steen muren en fraaie oude gebinten die de wanden omlijsten. Met het comfort van deze tijd. Zowel binnen als buiten op het terras in het Twentse landschap met kleine authentieke boerderijtjes.

http://www.deweemhof.nl/pagina/5/Oatmossche.html