skip to Main Content

Chai Latte

Chai Latte is er in misschien wel duizend recepturen. Er zijn veel Amerikaanse en Engelse en zelfs Belgische recepturen op de markt. Zij bevatten doorgaans veel conserveringsmiddelen, smaakversterkers, suikers en vet. En dat proef je. Wij zijn voor jou opzoek gegaan naar de beste natuurlijke Chai Latte zonder conserveringsmiddelen. Zacht van smaak en bereid met de beste ingrediënten. In ons assortiment is nu een Chai Latte Masala die bij jou past!

Over onze Chai

Chai Latte is er in misschien wel duizend recepturen. Er zijn veel Amerikaanse en Engelse en zelfs Belgische recepturen op de markt. Zij bevatten doorgaans veel conserveringsmiddelen, smaakversterkers, suikers en vet. En dat proef je.
Wij zijn voor jou opzoek gegaan naar de beste natuurlijke Chai Latte zonder conserveringsmiddelen. Zacht van smaak en bereid met de beste ingrediënten.

Chai Latte Masala

De roots van Chai Latte liggen in India. Het drankje heeft een basis van zwarte (Darjeeling) thee, gekookt met specerijen zoals gember, kaneel, anijs, kruidnagel, nootmuskaat en vanille. Dat is in feite de Chai. Daarbij wordt warme, opgeschuimde melk gegoten, wat het tot een Chai Latte maakt. Als finishing touch wordt een Chai Latte gezoet met honing

Chai latte op de kaart in de horeca?

Additionele verkoper-De helft van de mensen drinkt geen koffie.
Chai Latte is een uitstekend alternatief en is nu trendy!

Bereiding van Chai Latte Masala?

Voeg 2-3 theelepels chai mix toe aan 180 ml koude melk en schuim dit op met het stoompijpje. Warme melk toevoegen en roeren kan ook.

Bestel je voor je  bedrijf of  als horecabedrijf,  Voor onze zakelijke klanten bieden we interessante tarieven en leveringsvoorwaarden. Neem voor een scherpe prijs contact met ons op via info@Teatreasure.nl. Ook voor andere vragen met betrekking tot het zakelijk bestellen kun je hier terecht. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur zijn wij ook telefonisch bereikbaar op tel:+613026259.

Horeca of zakelijk bestellen?

Voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

Bereikbaar op werkdagen van 9.00u tot 17.00u

Betaal veilig en eenvoudig met iDeal

Back To Top