skip to Main Content

Over ons

Wij zijn een bedrijf met passie voor de thee die we verkopen. Onze biologische thee melanges worden samengesteld door ons zelf en bevatten ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De mooiste theebladeren en de beste kruiden, specerijen en vruchten die je smaak kunnen ondersteunen .Denk zoals aan kamille, gember, kaneel, framboos ,en blauwe bes . Daarnaast verkoopt Tea Treasure  accessoires zoals de bekende Tea Treasure Box en de Tea Treasure Tea Tray die is ontwikkeld voor de horeca.

Horeca of zakelijk bestellen?

Bestel je voor je  bedrijf of  als horecabedrijf,  Voor onze zakelijke klanten bieden we interessante tarieven en leveringsvoorwaarden.

Neem voor een scherpe prijs contact met ons op via info@Teatreasure.nl.        Ook voor andere vragen met betrekking tot het zakelijk bestellen kun je hier terecht. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur zijn wij ook telefonisch bereikbaar op  tel: 085 060 27 48

Onze vestiging

Wij zijn gevestigd in Zeddam gelegen aan de prachtige bossen en achter de heuvels van het Nederlandse Montferland. Dit dorpje is makkelijk te herkennen wegens de prachtige Grafelijke molen. Wat gelegen is in de mooie streek “de Achterhoek”. De Achterhoek ligt in het oosten van Gelderland. Kom gerust een keer langs in onze schatkamer ”Beleef het genieten van echte thee” Plan een afspraak.

Bestelling afhalen

Wanneer u ervoor kiest om zelf de Tea Treasure producten te komen halen, dan hoeft u uiteraard geen bezorgkosten te betalen. Bij het doen van uw bestelling kunt u aangeven dat u uw bestelling zelf af wilt komen halen. Je kunt natuurlijk ook per e-mail: info@Teatreasure.nl bestellen . Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling  klaarstaat. 

Persoonlijk advies nodig? We staan voor je klaar!

Voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

Bereikbaar op werkdagen van 9.00u tot 17.00u

Kom je afhalen? dat kan op maandag en woensdag

Its Always Tea Time
With Tea Treasure

Wij geloven in de kracht van kruiden en willen mensen inspireren om een bewuster leven te leiden. Voor onze thee blends gebruiken wij de beste kwaliteit thee en kruiden, die speciaal zijn samengesteld om jou smaak te ondersteunen. Wij streven ernaar om een positieve verandering te brengen op de wereld voor jou en de natuur.

Selectie biologische thee van Tea Treasure
Languages »
Back To Top
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Welkom bij Tea Treasure
Hallo
Kunnen we je helpen?