skip to Main Content

Tea Treasure Box

Een prachtige schatkist met 10 blikjes losse thee, bijbehorende theekaart en ‘sleutel’ maatschep voor de gast die pure thee echt weet te waarderen.

• De theeliefhebber zet thee van losse blaadjes voor echte smaak en bepaalt zelf heel eenvoudig de doseringssterkte voor zijn ‘happy moment’

• De unieke presentatie van het aanbod in de zaak en bij de klant op de tafel geeft theebeleving een ongekende ‘boost’!

luxe theedoos voor losse thee

Tea Treasure Box

Waarom losse thee?

Veel theeliefhebbers geven de voorkeur aan losse thee, hiervoor worden meestal theeblaadjes van de beste kwaliteit gebruikt. Onze losse theesoorten zijn zorgvuldig samengesteld  de meest verse ingrediënten waar elke theeliefhebber van zal genieten. Bovendien kan je losse thee helemaal naar eigen smaak doseren.

Thee bewaren

Thee heeft een zeer lange houdbaarheid.  Als je tenminste een aantal dingen voor ogen houdt en begrijpt dat licht, lucht, vocht, warmte en geur de vijanden van thee zijn. Licht bleken theebladerenen zorgen ervoor dat smaak en de aroma verdwijnen. Dus bewaar thee altijd op een donkere en koele plaats. Vocht is ook een boosdoener, dus kies altijd een droge opslagruimte.

Onze producten

Al onze producten worden met de handgemaakt in Nederland om u de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. Tevens geven onze producten extra beleving aan het drinken van onze thee. Het ziet er mooi uit en is erg praktisch voor op het kantoor of in de horeca.

Waarom de Tea Treasure Box?

Deze Tea Treasure Box is een lust voor het oog en heeft de ruimte voor al uw favoriete Tea Treasure theesoorten. De thee blijft langer op smaak en blijft langer goed door onze lucht- en lichtdichte blikken. Losse thee serveren word met de Tea Box een unieke ervaring.

Onze thee blikken

Tea Treasure verkoopt hoogwaardige kwaliteit theeblikken.  Omdat het ook een lust voor het oog is, combineren onze lucht- en lichtdichte blikken, kwaliteit met een elegante maar stoere industriële look. Deze houden de smaak en de aroma van je favoriete thee het langst op z’n best.

Klanten over Tea Treasure

Tea Treasure is inmiddels succesvol geïntroduceerd bij vele uiteenlopende horecabedrijven. Het prachtige concept in theebeleving kan rekenen op enthousiaste reacties bij de ondernemers.  Tevreden klanten over Tea reasure

Horeca of zakelijk bestellen?

Bestel je voor je  bedrijf of  als horecabedrijf,  Voor onze zakelijke klanten bieden we interessante tarieven en leveringsvoorwaarden. Neem voor een scherpe prijs contact met ons op via info@Teatreasure.nl. Ook voor andere vragen met betrekking tot het zakelijk bestellen kun je hier terecht. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur zijn wij ook telefonisch bereikbaar op  tel: 085 060 27 48

Bereikbaar op werkdagen van 9.00u tot 17.00u

Betaal veilig en eenvoudig met iDeal

Languages »
Back To Top
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Welkom bij Tea Treasure
Hallo
Kunnen we je helpen?