skip to Main Content

Tea Bags

De ware smaak van onze losse  thee  in onze zijdezachte, afbreekbare  theezakjes, volgepakt met onze beste losse theeblaadjes van de beste theeplantages van de wereld. Tea Treasure Loose Leaf Tea staat bekend om zijn lekkere en hoge kwaliteit losse thee.

 

Kies je favoriete thee

Presentatie aan tafel

Theeplateau

Dit magnetische stapelbare theeplateau is ontworpen in strak design van zwart mat, kunststof. Door de zeer sterke magneetjes blijven de theeblikken in positie. De theeliefhebber pakt zo zijn favoriete theezakje uit het theeblikje van het plateau. Ideaal voor u horecazaak  of  bedrijf, organiseer uw selectie thee samen met ons.

Afmeting tafel-plateau  240 x 170 x 70 mm

Afmeting Buffet-plateau  380 x 200 x 100 mm

Meer informatie over dit product!

Presentatie buffetvorm

Tea Treasure Display

Tea Treasure Display gemaakt van hoogwaardig Beukenhout. De theeliefhebber pakt zo zijn favoriete theezakje uit de dispenser van het plateau.Perfect voor ontspannen ontbijtbuffetten en handig voor je horeca (bedrijf) of kantoor. Deze Dispenser  heeft Capiciteit voor 300 Tea Bags” Oaniseer uw selectie thee samen met ons.

Afmeting display  400 x 300 x 130 mm

Meer informatie over dit product!

Waarom Tea Bags

Voordeel van theezakjes?

Het belangrijkste voordeel van theezakjes is dat ze handig zijn. Het is gemakkelijk om een theezakje in een hete kop water of to-go beker te stoppen en verder te gaan met de rest van je dag. Er is geen gedoe met theegereedschap of achteraf extra afwassen. Het handige bijgevoegde touwtje maakt opruimen gemakkelijk, omdat je het theezakje van Tea Treasure gewoon in de vuilnis- of composthoop kunt gooien.

genieten van een overheerlijke kop thee

Een ander voordeel van theezakjes is dat er geen rommel is. Je verwijdert gewoon het theezakje – van een perfect kopje thee zonder de keuken te vervuilen. Als je eerder losse thee hebt gebruikt, weet je dat je een thee-infuser of theezeef nodig hebt om de losse bladeren te verwijderen. Dat betekent dat er geen extra handelingen zijn om schoon te maken.

Theezakjes bewaren

Thee heeft een zeer lange houdbaarheid.  Als je tenminste een aantal dingen voor ogen houdt en begrijpt dat licht, lucht, vocht, warmte en geur de vijanden van thee zijn. Licht bleken theebladerenen zorgen ervoor dat smaak en de aroma verdwijnen. Dus bewaar thee altijd op een donkere en koele plaats.vocht is ook een boosdoener, dus kies altijd een droge opslagruimte.

Tea Treasure geschiedenis

In de zeventiende eeuw brachten schepen van de VOC de eerste thee naar Nederland. Aanvankelijk werd deze thee alleen als medicijn gedronken. Steeds meer mensen ontdekten de volle aroma’s van thee en men ging het drinken omdat het lekker was en niet zozeer vanwege de geneeskrachtige eigenschappen. Door de eeuwen heen werd de theecultuur vanuit China en India uitgebreid naar Indonesië, Zuid-Afrika en Sri Lanka (het vroegere Ceylon.) Inmiddels is thee in vele variaties verkrijgbaar en stijgt de populariteit van deze eeuwenoude drank in ons land nog steeds.

Horeca of zakelijk bestellen?

Bestel je voor je  bedrijf of  als horecabedrijf,  Voor onze zakelijke klanten bieden we interessante tarieven en leveringsvoorwaarden. Neem voor een scherpe prijs contact met ons op via info@Teatreasure.nl. Ook voor andere vragen met betrekking tot het zakelijk bestellen kun je hier terecht. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur zijn wij ook telefonisch bereikbaar op tel:+613026259.

Voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

Bereikbaar op werkdagen van 9.00u tot 17.00u

Betaal veilig en eenvoudig met iDeal

Languages »
Back To Top
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Welkom bij Tea Treasure
Hallo
Kunnen we je helpen?