skip to Main Content

Tea Bags

De ware smaak van onze losse  thee  in onze zijdezachte, afbreekbare  theezakjes, volgepakt met onze beste losse theeblaadjes van de beste theeplantages van de wereld. Tea Treasure Loose Leaf Tea staat bekend om zijn lekkere en hoge kwaliteit losse thee.

Bekijk hieronder onze kwaliteit losse thee verpakt in een theezakje in een zak van 50 stuks!

 

Theezakjes bewaren

Thee heeft een zeer lange houdbaarheid.  Als je tenminste een aantal dingen voor ogen houdt en begrijpt dat licht, lucht, vocht, warmte en geur de vijanden van thee zijn. Licht bleken theebladerenen zorgen ervoor dat smaak en de aroma verdwijnen. Dus bewaar thee altijd op een donkere en koele plaats.vocht is ook een boosdoener, dus kies altijd een droge opslagruimte.

Tea Treasure Tea Tray

Dit magnetische theeplateau is ontworpen in strak design van zwart mat, kunststof. Door de zeer sterke magneetjes blijven de thee blikken in positie op het thee plateau. De theeliefhebber pakt zo zijn favoriete theezakje van het thee plateau ’Tea Treasure Tea Tray” geeft je thuis of in je bedrijf de ultieme theebeleving.

Voordeel van theezakjes?

Het belangrijkste voordeel van theezakjes is dat ze handig zijn. Het is gemakkelijk om een theezakje in een hete kop water of to-go beker te stoppen en verder te gaan met de rest van je dag. Er is geen gedoe met theegereedschap of achteraf extra afwassen. Het handige bijgevoegde touwtje maakt opruimen gemakkelijk, omdat je het theezakje van Tea Treasure gewoon in de vuilnis- of composthoop kunt gooien.

Een ander voordeel van theezakjes is dat er geen rommel is. Je verwijdert gewoon het theezakje – van een perfect kopje thee zonder de keuken te vervuilen. Als je eerder losse thee hebt gebruikt, weet je dat je een thee-infuser of theezeef nodig hebt om de losse bladeren te verwijderen. Dat betekent dat er extra handelingen om schoon te maken.

Tea Treasure geschiedenis

In de zeventiende eeuw brachten schepen van de VOC de eerste thee naar Nederland. Aanvankelijk werd deze thee alleen als medicijn gedronken. Steeds meer mensen ontdekten de volle aroma’s van thee en men ging het drinken omdat het lekker was en niet zozeer vanwege de geneeskrachtige eigenschappen. Door de eeuwen heen werd de theecultuur vanuit China en India uitgebreid naar Indonesië, Zuid-Afrika en Sri Lanka (het vroegere Ceylon.) Inmiddels is thee in vele variaties verkrijgbaar en stijgt de populariteit van deze eeuwenoude drank in ons land nog steeds.

Horeca of zakelijk bestellen?

Bestel je voor je  bedrijf of  als horecabedrijf,  Voor onze zakelijke klanten bieden we interessante tarieven en leveringsvoorwaarden. Neem voor een scherpe prijs contact met ons op via info@Teatreasure.nl. Ook voor andere vragen met betrekking tot het zakelijk bestellen kun je hier terecht. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur zijn wij ook telefonisch bereikbaar op tel:+613026259.

Voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

Bereikbaar op werkdagen van 9.00u tot 17.00u

Betaal veilig en eenvoudig met iDeal

Its Always Tea Time
With Tea Treasure

Wij geloven in de kracht van kruiden en willen mensen inspireren om een bewuster leven te leiden. Voor onze thee blends gebruiken wij de beste kwaliteit thee en kruiden, die speciaal zijn samengesteld om jou smaak te ondersteunen. Wij streven ernaar om een positieve verandering te brengen op de wereld voor jou en de natuur.

Back To Top