skip to Main Content

Ice Tea

Lekker afkoelen met warm weer of gewoon zomaar? Een ijsthee is makkelijk zelf te maken en heerlijk om te drinken. Verse ijsthee is eigenlijk normaal gezette thee dat is afgekoeld en daarna nog eens sterk gekoeld.

Tea Treasure Ice Tea

Onze ice tea

Niets verkoelt je op een warme zomerdag als een koel, verfrissend glas ijsthee. Het enige probleem: de meeste recepten voor ijsthee vragen om een ​​ton suiker, waardoor ze bijna net zo ongezond zijn als frisdrank. Maar er is een manier om een ​​heerlijk smakende ijsthee te krijgen zonder toevlucht te nemen tot suiker. Of misschien zelfs zonder enige zoetstof te gebruiken. En die manier vind je bij Tea Treasure!

Horeca of zakelijk bestellen?

Bestel je voor je  bedrijf of  als horecabedrijf,  Voor onze zakelijke klanten bieden we interessante tarieven en leveringsvoorwaarden.

Neem voor een scherpe prijs contact met ons op via info@Teatreasure.nl.        Ook voor andere vragen met betrekking tot het zakelijk bestellen kun je hier terecht. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur zijn wij ook telefonisch bereikbaar op tel:+613026259.

Het antwoord is losse thee

Het biedt niet alleen meer gezondheidsvoordelen dan thee gemaakt van zakjes, het smaakt ook zoveel beter. Serieus, het is als dag en nacht.

Theezakjes hebben allemaal die generieke “theezakjes” smaak. Of het nu groen of wit of zwart is, ze smaken allemaal hetzelfde. Maar losse theesoorten hebben een complexe en rijke smaak, waarbij elke theesoort iets anders biedt. Als je toch de voorkeur geeft aan zakjes, overweeg dan om je eigen theezakjes te  vullen . Het is veel gemakkelijker dan je misschien denkt en op die manier kun je er kwaliteitsbladeren in gebruiken.

Dus koop wat theeblaadjes van hoge kwaliteit (als je niet zeker weet welke soort, kijk hierboven welke ice tea het beste bij je past; als je niet zeker weet waar, probeer dan dit artikel) en laten we leren hoe je ijsthee kunt maken met losse thee.

Voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

Bereikbaar op werkdagen van 9.00u tot 17.00u

Betaal veilig en eenvoudig met iDeal

Back To Top