skip to Main Content

Tea Treasure Plateau

Tea Treasure Plateau- Dit product is handgemaakt uit Teakhout, scheuren,oneffenheden,kleurenvariaties maken dit product uniek!

Serveer u thee op een gepaste manier met dit prachtige theeplateau met 6 zilveren theeblikken en ‘sleutel’ maatschepje voor de thee. Hier onder besteld u eenvoudig dit prachtige product.

theeplateau met zilveren theeblikken en maatschepje

Tea Treasure Plateau

Waaom losse thee?

Veel thee liefhebbers geven de voorkeur aan losse thee, hiervoor worden meestal theeblaadjes van de beste kwaliteit gebruikt. Onze losse theesoorten zijn zorgvuldig samengesteld  de meest verse ingrediënten waar elke theeliefhebber van zal genieten. Bovendien kan je losse thee helemaal naar eigen smaak doseren.

Thee bewaren

Thee heeft een zeer lange houdbaarheid.  Als je tenminste een aantal dingen voor ogen houdt en begrijpt dat licht, lucht, vocht, warmte en geur de vijanden van thee zijn. Licht bleken theebladerenen zorgen ervoor dat smaak en de aroma verdwijnen. Dus bewaar thee altijd op een donkere en koele plaats. Vocht is ook een boosdoener, dus kies altijd een droge opslagruimte.

Onze thee blikken

Tea Treasure verkoopt hoogwaardige kwaliteit theeblikken.  Omdat het ook een lust voor het oog is, combineren onze lucht- en lichtdichte blikken, kwaliteit met een elegante maar stoere industriële look. Deze houden de smaak en de aroma van je favoriete thee het langst op z’n best.

Klanten over Tea Treasure

Tea Treasure is inmiddels succesvol geïntroduceerd bij vele uiteenlopende horecabedrijven. Het prachtige concept in theebeleving kan rekenen op enthousiaste reacties bij de ondernemers.  Tevreden klanten over Tea reasure

Onze producten

Al onze producten worden met de handgemaakt in Nederland om u de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. Tevens geven onze producten extra beleving aan het drinken van onze thee. Het ziet er mooi uit en is erg praktisch voor op het kantoor of in de horeca.

Horeca of zakelijk bestellen?

Bestel je voor je  bedrijf of  als horecabedrijf,  Voor onze zakelijke klanten bieden we interessante tarieven en leveringsvoorwaarden. Neem voor een scherpe prijs contact met ons op via info@Teatreasure.nl. Ook voor andere vragen met betrekking tot het zakelijk bestellen kun je hier terecht. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur zijn wij ook telefonisch bereikbaar op  tel: 085 060 27 48

persoonlijk advies nodig? we staan voor je klaar!

Voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis

Bereikbaar op werkdagen van 9.00u tot 17.00u

Betaal veilig en eenvoudig met iDeal

Languages »
Back To Top
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Welkom bij Tea Treasure
Hallo
Kunnen we je helpen?