skip to Main Content

Theepakket

Wat is er nu plezierige dan uw medewerkers of relaties in het zonnetje te zetten met een prachtig theepakket. Uw blijk van waardering voor de relatie, of de inzet van uw medewerker, stelt u hier nog meer op prijs.

Tea Treasure Drink Different…..

Het is een kunst om het ideale thee cadeau te vinden – een cadeau dat individualiteit uitstraalt, bij de ontvanger past en jullie relatie uitdrukt. Tea Treasure maakt het je gemakkelijk met een reeks prachtige theecadeaus in verschillende prijsklassen die perfect zijn voor elke gelegenheid.

Proefpakket thee

Proefpakket thee

De wereld van thee is ontzettend groot. Alleen al in ons thee assortiment vind je meer dan genoeg soorten thee, met uiteenlopende geuren, kleuren en smaken. Afkomstig uit de mooiste theetuinen  over de hele wereld. Zo zit er voor iedereen wel een passende smaak tussen. Toch snappen we dat het lastig is om een keuze te maken uit ons assortiment en de smaak te vinden die bij jou past. Daarom speciaal voor jou hebben wij heerlijke theeproefpakketten met drie  verschillende smaken thee, zodat jij je kan oriënteren in de verschillende soorten losse thee.

Tea Gift Bags

Tea Gift Bag

Onze stijlvolle gift bags zitten boordevol feestelijke traktaties om je dierbaren te verwennen.  Het cadeau van wellness, een moment van rust tot heerlijke lekkernijen en feestelijke traktaties. Er is een gift bag voor iedereen!

Tea Gift Box

Tea Gift Box

Niets zegt meer over kerstmis dan een mooie doos vol lekkers. Onze kerstpakketten zitten boordevol feestelijke lekkernijen. Van gezellig en geruststellend tot fruitige en kruidige lekkernijen. Allemaal vastgebonden met een Zwarte strik!

Tea Treasure Specials

Matcha cadeau sets

Matcha set

Een prachtige starterset voor als je Matcha thee wilt gaan drinken. Ook leuk als giftbox om cadeau te doen aan een liefhebber van Matcha. Compleet met Matcha bezem, lepel én kom.

Zakelijk bestellen?

Bestel je voor je  bedrijf of  als horecabedrijf,  Voor onze zakelijke klanten bieden we interessante tarieven en leveringsvoorwaarden. Neem voor een scherpe prijs contact met ons op via info@Teatreasure.nl. Ook voor andere vragen met betrekking tot het zakelijk bestellen kun je hier terecht. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wat is een leuk Theepakket?

Dat is natuurlijk de grote vraag! In ons ruime aanbod vind je gegarandeerd een kerstpakket dat helemaal past bij jou en je medewerkers.

Languages »
Back To Top
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Welkom bij Tea Treasure
Hallo
Kunnen we je helpen?