skip to Main Content

 

Vroeger werd thee voornamelijk gebruikt vanwege zijn geneeskrachtige aard.  Gedurende meer dan 3000 jaar was de rol van thee beperkt tot zijn geneeskrachtige eigenschappen.  Maar bij thee horen ook theezakjes, en verrassend genoeg zitten ze ook vol met onberispelijke toepassingen.

 We eindigen vaak met het weggooien van theezakjes als afval en erkennen het nut ervan niet.  Maar nu niet meer!  Je zult zeker stoppen ze als afval weg te gooien als je eenmaal weet hoe je ze moet gebruiken.

Tegenwoordig zijn theezakjes 100% biologisch afbreekbaar, waardoor ze weer populair zijn geworden.  Het verrassende aan theezakjes is dat ze meer dan eens kunnen worden hergebruikt.  Er wordt echter voorgesteld om de theezakjes slechts één keer te hergebruiken, anders wordt de thee slap.

Weetjes over theetjes

 Vochtige theezakjes kunnen maximaal één dag op kamertemperatuur worden bewaard.  U kunt ze in de koelkast bewaren om schimmel- en bacteriegroei te voorkomen.  Het enige dat u hoeft te onthouden, is dat, aangezien thee een natuurlijk product is, het na een bepaalde tijd zelfs na koeling zal bederven.  Gebruik dus bij twijfel je neus om te controleren op stank.

 Als je theezakjes stinken als je ze uit de koelkast haalt, kun je ze waarschijnlijk als compost gebruiken en de bladeren op planten strooien.  Niet alleen dit, theezakjes kunnen ook als oogspoeling worden gebruikt. Leg ze gewoon tien minuten in de koelkast en plaats ze op je gezwollen ogen.  Het geeft een verfrissend gevoel aan je ogen en kan donkere kringen en wallen helpen verlichten.

 Je kunt ook wat restjes in water doen en je voeten erin weken.  Het water voedt de huid en verwijdert geurtjes.

Languages »
Back To Top
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Welkom bij Tea Treasure
Hallo
Kunnen we je helpen?