skip to Main Content
Hoe Maak Je De Lekkerste Ijsthee

Hoe maak je de lekkerste ijsthee

Hoe maak je de lekkerste ijsthee

Nu al zin in de  zomer, ijsthee is een must. Verdrink het in suiker, voeg een vleugje honing toe of geniet er puur van. Hoe beter de thee, hoe beter hij zal smaken. Verse, losse thee die rijke en complexe smaken zal geven.

Losse thee gebruiken in plaats van theezakjes is niet zo moeilijk als het klinkt. Je meet gewoon de thee in plaats van dat deze vooraf wordt verdeeld. U kunt dezelfde metingen volgen voor hete thee als voor ijsthee. Als de aanwijzingen op je losse thee zeggen dat je 1,5 theelepel moet gebruiken voor 1 kop hete thee, geldt dat over het algemeen voor ijsthee, dan kun je 1,5 theelepel per kop ijsthee gebruiken.

RECEPT 1: Treasure ice Tea

Hoe Brouw je deze ijstheethee-mix. Gebruik  5 schepjes losse thee (ongeveer 10 gram losse thee), op 1 liter kokend water en laat het gedurende 20 minuten afkoelen. Voeg de thee toe aan een karaf gevuld met ijs en laat het aan volledig afkoelen. serveer het frisse, fruitige ijsthee gegarneerd met muntblaadjes. De geur van de frisse, exotische smaak doet denken aan rijpe mango’s en zachte perziken en andere fruitschatten van Moeder natuur. Vanwege intensiteit en kracht verversen deze lekkernijen met zowel hun geur als hun smaak. Op warme dagen is deze vruchtenthee ideaal als een koud drankje of een ijsthee!

Treasure ice tea

10 gram losse thee  (op 1 liter kokend water)

1 sinaasappel

2 takjes munt

500 g ijsblokjes

of gemalen ijs

 

RECEPT 2: Mango ‘n Friends  –

 

Brouw de ijsthee-mix , Gebruik  5 schepjes losse thee (ongeveer 10 gram losse thee)op 1 liter kokend water en laat het gedurende 20 minuten afkoelen. Giet de thee in een kan gevuld met ijs en laat volledig afkoelen. Voeg het sap van een sinaasappel toe en serveer het frisse, fruitige ijsthee

gegarneerd met muntblaadjes.toe en serveer het uit.

Mango ‘n Friends ice tea

10 gram losse thee  (op 1 liter kokend water)

1 sinaasappel

2 takjes munt

500 g ijsblokjes

of gemalen ijs

 

RECEPT 3: Apple Yoghurt-Lime Ice Tea

Brouw de ijsthee-mix Gebruik 5 schepjes losse thee (ongeveer 10 gram losse thee)op 1 liter kokend water en laat het gedurende 20 minuten afkoelen. Giet de thee in een kan gevuld met ijs en laat volledig afkoelen. Voeg de plakjes limoen toe en de plakjes appel en een handvol basilicumbladeren naar de thee en laat het trekken voor ongeveer een uur. Nu is de fruitige, kruidige ijsthee klaar om geserveerd te worden.

Apple Yoghurt-Lime Ice Tea

10 gram losse thee  (op 1 liter kokend water)

1 Limoen

1 Appel

Basilicum

Ong. 500 g ijsblokjes of gemalen ijs

Tea Treasure – ijsthee 

Tea Treasure ijsthee is het perfecte drankje voor elk moment van de dag. Je hebt keuze uit verschillende heerlijke smaken die jou de verfrissing geven die je zoekt! Onze ijsthee is het lekkerst om ijskoud en samen met vrienden te drinken op een zonnig terrasje in de horeca,  gewoon lekker thuis  bij je in de tuin. Dus bekijk ons assortiment losse thee om ice tea van te zetten. Neem een kijkje in onze winkel hier vind je de mooiste accessoires en lekkerste ice tea van Tea Treasure

 

 

 

 

 

 

 

 

Languages »
Back To Top
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Welkom bij Tea Treasure
Hallo
Kunnen we je helpen?