skip to Main Content
Thee Tegen Een Opgeblazen Buik

Thee tegen een opgeblazen buik

‎Thee tegen een opgeblazen buik

‎Groene thee‎

‎Groene thee is een geweldige optie voor mensen die moeite hebben om een opgeblazen gevoel te verminderen. Groene thee staat bekend om het helpen van de darmgezondheid en de ontstekingsremmende eigenschappen. Deze thee bevat cafeïne die belangrijk kan zijn bij het stimuleren van je spijsverteringskanaal, waardoor het weer in zijn normale staat kan komen. Tea Treasure  ‎‎Organic Sencha is gemaakt met hoogwaardige biologische groene thee bladeren, waardoor u een schoon, verfrissend, stimulerend en zeer aangenaam drankje krijgt. De volgende keer dat je je opgeblazen voelt, een kopje van onze groene thee voor verlichting die ook geweldig smaakt.‎

‎Pepermunt / kruizemunt/  Thee‎

‎Kruidenthee zoals pepermuntthee is een heerlijke melange die over de hele wereld wordt gebruikt om spijsverteringsproblemen zoals een opgeblazen gevoel te kalmeren. Dit combineert een hoge concentratie van natuurlijke bestandsdelen , die helpen bacteriën in je spijsverteringskanaal te kalmeren, die vaak meer gas en een opgeblazen gevoel veroorzaken. Pepermuntthee is ook een thee die bekend staat om zijn‎ ontstekingremmer,wat extra verlichting kan bieden bij het ervaren van maagproblemen. Tea Treasure Orange blossem Mint  biedt een verfrissende smaak en kan de perfecte optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar verlichting van een opgeblazen gevoel.

Chamomile Flowers

Kamille thee staat bekend om zijn vermogen om de spijsvertering te bevorderen, wellness te bevorderen en ontspanning aan te moedigen. Gemaakt met kamillebloemen, helpt deze mix de niveaus van schadelijke bacteriën in uw spijsverteringskanaal te verlagen, buikpijn te verzachten en gasophoping te verminderen. Onze unieke mix van Biologische Kamille Kruidenthee is gemaakt met Egyptische kamille bloemen. Het gieten van een kopje van deze kruidenmix is de perfecte manier om te ontspannen terwijl je je spijsverteringspijn verzacht.

Languages »
Back To Top
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Welkom bij Tea Treasure
Hallo
Kunnen we je helpen?